UPDATE 18/03/2020

Liefste animatoren, hoofdanimatoren, instructeurs en kookploegen,

Het hing al enkele weken in de lucht, maar vandaag besliste de regering, in overleg met de jeugdsector, om alle jeugdkampen én vormingen tijdens de paasvakantie af te gelasten.Het is met spijt in ons hart dat we melden dat de kampen in de paasvakantie van 2020 NIET door zullen gaan. Hoe spijtig deze situatie natuurlijk is, steunen wij het besluit van de regering.

De impact op de organisatie is stevig en ongezien. Niet alleen zijn er geen Activak-kampen deze Paasvakantie, ook de annulaties van de animatorcursussen én hoofdanimatorcursus is bijzonder spijtig. We zoeken naar mogelijkheden om dit tegen de zomervakantie te overbruggen.

Gezien de huidige situatie rond het coronavirus, willen wij als organisatie de maximale veiligheid van de kinderen en onze vrijwilligers op de eerste plaats stellen en de verdere verspreiding van het coronavirus tegengaan. Hoe leuk een kamp ook is, veiligheid en gezondheid komen zeker op de eerste plaats.

De zomervakantie is nog veraf. Allereerst roepen we op om allemaal samen onze verantwoordelijkheid te nemen en alle maatregelen mee te nemen die voor de inperking van het Corona-virus moeten zorgen. We hopen er samen met iedereen op dat Europa tegen de zomervakantie “Corona-vrij” is en we gezond en verantwoord dan weer op fantastische Activak-vakanties kunnen gaan. We vragen aan iedereen om momenteel geduldig te zijn en goed te zorgen voor mekaar. 

We verwijzen je verder graag door naar een speciale site van de Belgische overheid met alle informatie over het Coronavirus. De risico’s, de symptomen en dergelijke meer zijn allemaal te vinden via https://www.info-coronavirus.be/nl/.  Het belangrijkste is om voldoende alert te zijn voor eventuele aandoeningen aan de luchtwegen (hoesten, ademhalingsmoeilijkheden, koorts) en bij ongerustheid je huisarts te raadplegen.

Mochten er nog verdere vragen zijn kunnen jullie ons altijd bereiken via info@activak.be.
Draag goed zorg voor jezelf en elkaar de komende weken.

Dankjewel voor het vertrouwen en begrip. Het Activak-team

Update : Info over corona-virus en de komende kampen/vormingen.
Logo
Back to Top