Beste vrijwilliger,

 

Ga je op kamp deze zomer met Activak? Dan is het de bedoeling dat je ofwel komt inladen, ofwel komt uitladen. Dit is altijd op het kantoor in Merksem. Je HA en/of EV zal je zeker vragen welke van beide momenten je kan.

Het uitladen is altijd op vrijdag. Heel makkelijk: je kamp is gedaan, de locatie is proper voor de volgende groep en je vertrekt richting kantoor. Daar wacht Katrien vol enthousiasme tot jullie aankomen, verwelkomt ze jullie met een brede glimlach en kan je al het materiaal op de juiste plek terug in het magazijn leggen. Je bent welkom vanaf 16u00.

Het inladen is steeds op zaterdag, de dag voor je kamp start. Omdat er veel locaties zijn die materiaal nodig hebben, is er een materiaalplanning voor heel de zomer gemaakt per locatie. Als je bijvoorbeeld Only Girl Power geeft in Ossekopke, is het uur dat je zaterdag verwacht wordt het uur dat hier achter Ossekopke staat.
De materiaalplanning is ook voor elke week hetzelfde. Of je nu in week 1 of week 6 op Ossekopke staat, de zaterdag voor het kamp wordt je om 14u30 verwacht op kantoor.

Wijzigingen in dit uur zijn mogelijk. Ofwel omdat jullie niet kunnen (met een goede reden), ofwel omdat Katrien sneller dan voorzien kan werken. Als er wijzigingen nodig zijn van jullie uit, dan kan je dat altijd aanvragen aan materiaal@activak.be. Er is uiteraard géén garantie dat je ook effectief op het andere uur kan komen inladen. Als de planning van Katrien wijzigt, zal ze dat tijdig aan de HA of EV laten weten.

Voor deze zomer zijn volgende uren de juiste. Die in het draaiboek kunnen fout zijn! Lees dus zeker dit goed na.

Hoogveld: 9u
Zandhoven (Beggard): 9u30
Klein Vossen: 10u
Essen (De Berk): 10u30
Kerselare: 10u30
Bielebale: 11u
Boswachtershuisje: 11u
Beekse Bergen: 11u30
Pelterke: 12u
Scoutshuis: 13u
Keiheuvel: 13u
Kraanven: 13u
Puytvoet: 13u
Texel: 13u30
Graide: 13u30
Duinrell: 14u00
De Karmel: 14u00
Ossekopke: 14u30
Heidepark: 15u
Panhof: 15u30
Duin en Zee: 15u30
Spreedonken: 16u
Verloren Bos: 16u
Pierlapont: 16u
Tipidorp: 16u

Tot deze zomer!

Materiaalplanning 2017
Logo
Back to Top